Çorum'da Fuhuş Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'da Fuhuş Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı

Çorum Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda 10 şüpheli şahsın 'fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama' suçunu işledikleri tespit edildi. Operasyon kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı ve 3 kişi tutuklandı.

10.11.2023 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fuhuş operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı

ÇORUM - Çorum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği ekiplerinin İl jandarma komutanlığı ekipleri ile sabah saatlerinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

İl genelinde Kamu sağlığı ve ahlakın korunması, Fuhuşun ve sağlıksız ortamlarda cinsel ilişkinin önlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Ahlak Büro Amirliğinin ekiplerinin 01.07.2023-06.11.2023 tarihleri arasında yaptığı 3 aylık planlı ve projeli çalışmada sonucunda 10 şüpheli şahsın 'Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama' suçunu işledikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin elde edilmesi amacıyla sabahın ilk saatlerinde, İl Merkezinde 3, Merkez Jandarma Bölgesinde 5, Sungurlu ve Bayat İlçelerinde ise 2 adres olmak üzere toplam 10 farklı adreste 16 polis, 4 jandarma ekibinde bulunan 52 güvenlik görevlisi ile düzenlenen operasyonlarda 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Firar eden 1 şüpheli şahsı yakalama içinde çalışma başlatıldı. Gözaltına alınan 9 zanlıdan 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Çorum\'da Fuhuş Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da Fuhuş Operasyonunda 9 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement