Didim'de 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Didim'de 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Didim\'de 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yunanistan'a deniz yoluyla geçmeye çalışan 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Operasyonda göçmen kaçakçılığında kullanılan birçok malzeme ele geçirildi. Göçmenler Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken, organizatörler tutuklandı.

10.03.2024 11:02  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığına yönelik koordineli çalışmada; Didim ilçesinde deniz kıyısında bulunan makilik alan içerisinde yasadışı olarak Yunanistan ülkesine deniz yolu ile geçmeye çalışan M.M. ve M.Ö. isimli organizatörler ile birlikte 47 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığında kullanılan; 1 adet tekne motoru, 1 adet şişme bot, 7 adet şişirme pompası, 1 adet akü ve 50 litre benzin ele geçirildi. Düzensiz göçmenler adli ve idari işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şahıs çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Didim'de 47 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement