Eflani'de Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Şüpheli Serbest Bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Eflani'de Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Şüpheli Serbest Bırakıldı

Eflani\'de Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Şüpheli Serbest Bırakıldı

Karabük'ün Eflani ilçesinde uyuşturucu madde, tarihi eser ve silahla yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde getireceği ihbarı üzerine şüphelinin aracını durdurdu ve yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tarihi eserler ve silahlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17.11.2023 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Eflani ilçesinde uyuşturucu madde, tarihi eser ve silahla yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye uyuşturucu madde getireceği ihbarı aldığı şüphelinin aracını durdurdu. Yapıla kontrollerde şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramada, 61 gram esrar, 2 adet uyuşturucu hap, 2 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Kuran-ı Kerim ve obje, 1'er adet ruhsatsız tabanca, av tüfeği, pompalı tüfek, 3 adet şarjör, 179 adet mermi ile 3 adet kasatura ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eflani'de Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Şüpheli Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement