Devriye gezen ekipler buldu! Darp ettiği yaşlı adamın ellerini ayaklarını bağlayıp ormana atmış - Son Dakika
3. Sayfa

Devriye gezen ekipler buldu! Darp ettiği yaşlı adamın ellerini ayaklarını bağlayıp ormana atmış

Devriye gezen ekipler buldu! Darp ettiği yaşlı adamın ellerini ayaklarını bağlayıp ormana atmış

Karabük'te darbedildikten sonra elleri ve kolları bağlanmış şekilde ormanlık alana atılan yaşlı adam, devriye gezen ekipler tarafından bulundu. Adamı darbeden şahıs da bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

02.09.2021 17:17  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te 83 yaşındaki adam, darbedildikten sonra elleri ve kolları bağlanmış şekilde ormanlık alana atıldı. Yaşlı adam, devriye gezen ekipler tarafından bulunurken, darbeden şahıs da kısa sürede yakalandı.

BAYGIN ŞEKİLDE BULUNDU

Eflani ilçesine bağlı bir köyde A.K (83) isimli vatandaş elleri ve ayakları bağlanıp, ağzı ve gözleri kapatılarak kimliği belirsiz kişi veya kişilerce darp edilerek ormanlık alana bırakıldı. Yaşlı adam devriye atan jandarma ekipleri tarafından baygın bir şekilde bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili inceleme başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin özverili ve gayretli çalışmaları sonucu olayın faili olduğu tespit edilen M.K gözaltına alındı. Şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Devriye gezen ekipler buldu! Darp ettiği yaşlı adamın ellerini ayaklarını bağlayıp ormana atmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement