Bir kişi, 16 yaşındaki genci eşine laf attı diye av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Bir kişi, 16 yaşındaki genci eşine laf attı diye av tüfeğiyle öldürdü

Bir kişi, 16 yaşındaki genci eşine laf attı diye av tüfeğiyle öldürdü

Balıkesir'de 16 yaşındaki genç, 30 yaşındaki bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Şahıs, cinayeti, eşine laf attığı için işlediğini söyledi.

30.08.2020 15:35  Güncelleme: 00:58

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Korucaoluk Mahallesi'nde yaşayan Mutlu Gökdemir, Ömer Yılmaz tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Gökdemir'i eşine laf attığı için öldürdüğünü söyleyen Yılmaz, tutuklandı.

KENDİSİ TESLİM OLDU

Olay, dün Korucaoluk Mahallesi yaylasına 2 kilometre uzaklıktaki dere kenarında meydana geldi. Ömer Yılmaz, eşine laf attığını iddia ettiği Mutlu Gökdemir'i takip etti. Yılmaz, Gökdemir'i durdurdu. Yanında bulunan av tüfeğini ateşleyen Yılmaz, Gökdemir'i öldürdü. Olayın ardından Yılmaz, av tüfeğiyle birlikte, jandarma karakoluna giderek teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Bir kişi, 16 yaşındaki genci eşine laf attı diye av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Seko: Millet iyice sapıttı. 7 0 Yanıtla
  • prometeus: gerizekalı 5 0 Yanıtla
  • Aaa: Geri zekali oldugu kesin de... Bu hiyar simdi icerde taammuden adam oldurmekten 10-15 sene yatar. Eee o arada yenge hanim bu hiyari bekler mi? Bence beklemez. 0 0 Yanıtla
  • Ey beyinsiz güruh: 16 yasındaki çocugu vurmaya tüfeklemi gittin korkak capsız popişne güvenemedinmi lan daha o cocuk şimdi karın ortada kaldı ahmak güdük seni iceride artık parmakliklari ısirırsin laf nedemek la onun için çocukmu öldürülür 0 0 Yanıtla
  • ferit: laf attı da ne dedi, götün kara mı dedi ha ne dedi de öldürdün kafir.. 0 0 Yanıtla
  • Nu: İnsan namusu şerefi için Yaşar ah be çocuk kendinide yaktın vuran adamıda yazık 0 0 Yanıtla
  • Selma: Helal olsun.namus için her şey. 0 0 Yanıtla

Advertisement