Falezlerden Düşen Liseliye Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
3. Sayfa

Falezlerden Düşen Liseliye Kurtarma Operasyonu

Falezlerden Düşen Liseliye Kurtarma Operasyonu

Antalya'da arkadaşlarıyla gezdiği Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlerden inerken kayalıklara düşen 15 yaşındaki Metin Çağlar, yaralandı.

16.01.2016 15:14

Antalya'da arkadaşlarıyla gezdiği Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlerden inerken kayalıklara düşen 15 yaşındaki Metin Çağlar, yaralandı. Deniz polisinin kurtardığı lise öğrencisi hastanede tedaviye alındı.

Muratpaşa İlçesi'ndeki Karaalioğlu Parkı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Fettah Tamince Denizcilik Lisesi öğrencisi Metin Çağlar, arkadaşlarıyla bir süre parkta gezdi. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte falezlerden deniz kenarına inmek isterken dengesini kaybeden Metin Çağlar, 5 metre yüksekten kayaların üzerine düştü. Ayağı kırılan ve başından yaralanan Çağlar'a ilk müdahaleyi yapan arkadaşları, itfaiye, polis ve ambulans çağırdı.

Kısa süre içinde olay yerine gelen deniz polisi Çağlar'ı bota alıp Kaleiçi Yat Limanı'na çıkardı. Burada hazır bekleyen ambulansa alınan Metin Çağlar, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Çağlar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Falezlerden Düşen Liseliye Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement