Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü - Son Dakika
3.Sayfa

Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü

Trabzon'da fındık bahçesinde toprağa gömülü halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin altından yasak aşk çıktı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanan annenin bebeği kuzeniyle yaşadığı gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği belirlendi.

21.04.2020 15:13  Güncelleme: 18:01

Trabzon'un Tonya ilçesinde, fındık bahçesinde toprağa gömülü cansız bedeni bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Pınar Ç. (21), tutuklandı. Babası M.Ç. (54) ve birlikte olduğu öne sürülen kuzeni O.K. (22) ise serbest kaldı.

İlçeye bağlı Hoşarlı Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde, fındık bahçesindeki toprağa yeni doğmuş erkek bebek cesedi gömüldüğü ihbarı üzerine, jandarma harekete geçti. Bölgeye, sağlık ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timleri, sevk edildi. Ekiplerin bölgede yaptığı aramalarda, fındık bahçesinde toprağa bezle gömülü, yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. Savcılık incelemesinin ardından kimliği belirsiz küçük bebeğin cansız bedeni, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü

3 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli M.Ç. (54) ve kızı Pınar Ç. (21) ile akrabası O.K (22), gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, toprağa gömülü cansız bedeni bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin, Pınar Ç.'in (21) gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya geldiği belirlendi. Otopsi işlemi süren bebeğin ölüm nedeni, taraflardan alınan DNA örnekleri sonucu ortaya çıkacak.

Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü

KADIN TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST

Gözaltına alınan ve jandarma karakolundaki sorgularının ardından, adliyeye sevk edilen şüphelilerden Pınar Ç., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (187)

  • yalnız efe: bi türlü sevemedim şu trabzonu insanları çok soğuk 142 56 Yanıtla
    Kurt : Belliki cahilsin insanları memleketlerine göre yargılamak nasıl bir kafa nasıl bi zihniyet anlamak çok zor. Ben aksarayliyim ama 61 dini bütün milliyetçi halktir hayat dolu insanları vardır. Bütün 61 lilere sevgiler 18 33 61: Vah vah ne kadar üzüldük. Ne olur bizi sev 22 26 erol: haklısın zaten kadında trabzonlu... 27 6 Gül: Trabzon insanı. Seni sevdi. Ya 9 16 gggg: aynen kardes bende sevemedim 14 10 Kılıcbey: Sevgine ihtiyacınız oldunu sanacak kada a ptalsın sen 11 13
  • Tespit: Baş kapalı.diğer yerleri fortlatmış.ruhu pislik içinde.Allah belanızı versin. 27 0 Yanıtla
  • vurun abalıya: Sanki kız o çocuğu tek başına yaptı, tek başına hamile kaldı. Sanki kuzeni evlenelim dese hayır diyecekti. Haber başlığı öyle verilmiş ki, sanırsın kız kuzenine saldırıp hamile kaldıktan sonra bebeği öldürmüş. Nasıl bir aile ortamı ki kızı hamile bırakan kuzen ve o halini söylerse öldürüleceğinden korktuğu büyükleri mevcut. Hangi kadın bebesinin ölmesini ister. Nasıl korktuysa. 11 12 Yanıtla
    Ahmet: Evlenmeyecek kisiyele neden ilişki giriyor 7 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement