Gönen'de üç aracın karıştığı feci kaza kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Gönen'de üç aracın karıştığı feci kaza kamerada

Gönen\'de üç aracın karıştığı feci kaza kamerada

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. Kazaya, TOFAŞ marka otomobil ile seyir halinde olan bir sürücünün hatalı solama yapması sonucu kamyonla çarpışması ve ardından başka bir kamyonetin de kazaya karışması neden oldu. Kazada kamyonet sürücüsü hayatını kaybederken, diğer sürücü ise hastaneye kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

27.01.2024 19:24  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönen'de üç aracın karıştığı feci kaza kamerada

BALIKESİR - Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Gönen ilçesi, Hasanbey Mahallesi, Sarıköy mevkiinde, 10 AKL 380 plakalı TOFAŞ marka otomobili ile seyir halinde olan O.T. yaptığı hatalı solama sonucu, Sarıköy istikametinden gelen S.K. hakimiyetindeki 17 CCN 778 plakalı kamyon ile çarpışarak kazaya yol açtı. Meydana gelen çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar nedeniyle, B.Ş. hakimiyetindeki 10 KK 755 plakalı kamyonette kazaya karıştı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil ekipleri yönlendirildi.

Sürücülerden O.T. itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak, ambulansla Gönen Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kamyonet sürücüsü B.Ş. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gönen'de üç aracın karıştığı feci kaza kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement