Güngören'de Silahlı Kavga Sonucu Hayatını Kaybeden Burak Kan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Güngören'de Silahlı Kavga Sonucu Hayatını Kaybeden Burak Kan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güngören\'de Silahlı Kavga Sonucu Hayatını Kaybeden Burak Kan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güngören'de çıkan silahlı kavga sırasında yoldan geçerken kurşunların hedefi olan Burak Kan'ın cenaze töreni düzenlendi. Kan, Okmeydanı'nda bulunan Cemevi'nde yapılan törenin ardından defnedildi.

31.08.2023 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören'deki silahlı kavgada yoldan geçerken vurulan adam son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Güngören'de iki grup arasında çıkan silahlı kavga sırasında yoldan geçerken kurşunların hedefi olan ve hayatını kaybeden Burak Kan, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Güngören'de dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, kahvehaneye silahlarla gelen bir grup ile kahvehanede bulunanlar arasında kavga çıktı. Silahlı kavga esnasında yoldan geçen ve kurşunların hedefi olan Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. Kavgaya karışan dört kişi ise yaralandı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu, olay yerine yakın bir binanın içinde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin de yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Yoldan arabası ile geçerken kavganın ortasında kalarak kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Servet Aytaş'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon'un Of ilçesine gönderildi. Yoldan geçtiği sırada vurulan ve hayatını kaybeden Burak Kan için de Okmeydanı'nda bulunan Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Kan'ın ailesi, yakınları ve mahalleli katıldı. Kan'ın yakınları cenazede gözyaşı döktü. Kan, törenin ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Güngören'de Silahlı Kavga Sonucu Hayatını Kaybeden Burak Kan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement