İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralıÇORUM - Çorum'un İskilip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

05.02.2018 21:37

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

ÇORUM - Çorum'un İskilip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Eskiköy yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İskilip istikametinden Bayat İstikametine seyir halinde olan Mehmet Ekşi yönetimindeki 06 LUK 37 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Hasan Çatıkkaş yönetimindeki 06 FP 1016 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulansın yanı sıra İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücülerden Mehmet Ekşi ve yanında bulunan Halim Koca ile eşi Hatun Koca olay yerinde hayatını kaybederken diğer sürücü Hasan Çatıkkaş ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Atıf Hoca İçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Çatıkkaş, hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazada otomobile sıkışan Ekşi ve Koca çiftinin cenazeleri İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Kaza nedeniyle İskilip-Bayat karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ekşi ve Koca çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Atıf Hoca İçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement