Ev sahibi, zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Ev sahibi, zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir ev sahibi, kira bedelini 1800 TL'den 3 bin 600 TL'ye çıkarmak isteyince kiracısıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ev sahibi kiracısını darp etti ve parmağını kırdı. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kiracı hastaneye kaldırılırken, ev sahibi gözaltına alındı.

26.10.2023 23:59  Güncelleme: 00:00

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev sahibi Ahmet Ö. (56), kira bedelinin 1800 TL'den 3 bin 600 TL'ye artırılmasını kabul etmeyen kiracısı Selamettin K.'yı (63) önce darbetti, ardından ısırdığı parmağını kırdı. Ev sahibi gözaltına alınırken, kiracı ise hastaneye kaldırıldı.

ZAMMI KABUL ETMEYİNCE PARMAĞINI ISIRDI

Olay, saat 18.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi, 1. Işık Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi Ahmet Ö., kiracısı Selamettin K.'dan 1800 TL olan kirasını 3 bin 600 TL'ye yükseltmesini istedi. Kiranın, yasal sınır olan yüzde 25 oranında artması gerektiğini söyleyen Selamettin K.'nın, teklifi reddetmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Ö., kiracısı Selamettin K.'yı önce darbetti, ardından da parmağını ısırdı.

Ev sahibi zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı

GÖZALTINA ALINDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Selamettin K., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Ö. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Ev sahibi zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı

PARMAĞINDA DOKU ZEDELENMESİ VAR

Tedaviye alınan Selamettin K.'nın parmağında ısırılma sonucu kırık ve doku zedelenmesi olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan Ahmet Ö.'nün ise polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Ev sahibi, zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ev sahibi, zammı kabul etmeyen kiracısının parmağını ısırarak kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement