İstinaf Mahkemesi Sevgilisini Döven Onur Özbizerdik'in Cezasını Onadı! - Son Dakika
3. Sayfa

İstinaf Mahkemesi Sevgilisini Döven Onur Özbizerdik'in Cezasını Onadı!

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'in, sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü gerekçesiyle aldığı 7 yıl 6 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

02.03.2018 15:17  Güncelleme: 20:10

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'e, sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü gerekçesiyle "kasten yaralama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası onandı.

İSTİNAF MAHKEMESİ BAŞVURUYU KARAR BAĞLADI

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi, Melis Çakır'ın darbedilmesine ilişkin İstanbul 71. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından İsmail Onur Özbizerdik'e verilen 7 yıl 6 ay ile diğer sanık Adil Cesur'un çarptırıldığı 4 yıl 2 aylık hapis cezalarına ilişkin yapılan istinaf başvurularını karara bağladı.

Dairenin, dosya üzerinden yaptığı incelemenin ardından verdiği kararında, yerel mahkemenin hükmünde usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılık ile delillerde ve işlemlerde herhangi bir eksiklik bulunmadığı, ispat bakımından da değerlendirmenin yerinde olduğu belirtildi.

HAPİS CEZALARI ONANMIŞ OLDU

Yerel mahkemenin kararının doğru olarak nitelendirildiği ifade edilen kararda, cezaların kanuni bağlamda uygulandığı, bu nedenle sanıkların yaptığı istinaf başvurusunun esastan reddine karar verildiği vurgulandı.

Dairenin oy birliğiyle kesin olmak üzere aldığı karar kapsamında, sanıklar Özbizerdik ile Cesur'un hapis cezaları onanmış oldu.

İstinaf Mahkemesi Sevgilisini Döven Onur Özbizerdik\'in Cezasını Onadı!
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa İstinaf Mahkemesi Sevgilisini Döven Onur Özbizerdik'in Cezasını Onadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yavuz: Devlet olsa kanun olsa bu gibi pislikler yok olurdu 35 1 Yanıtla
  • DADAŞ: en sonunda olacağı buydu, önüne gelene kurşun sıkıyor, adliyenin ön kapısından giriyor, arka kapıdan çıkıyordu, ceza veren yoktu, hiç çıkartmasınlar daha iyi... 30 1 Yanıtla
  • Besiktas: Sorsan ona delikanliyim der. Sen kabadayı değilsin onur bey.sen mafyasın.lakin halkından gelecek hukuk yok 25 1 Yanıtla

Advertisement