İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şüpheli tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kız çocuğu olan İ.N.'yi taciz ettiği iddiası gözaltına alınan 49 yaşındaki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Taciz olayını anlatan İ.N., 'Ne yapacağımı bilemedim, direkt ağlamaya başladım' dedi.

30.03.2024 16:34  Güncelleme: 18:05

İzmir'de evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği iddia edilen 49 yaşındaki T.A., ailenin suç duyurusunda bulunmasının ardından kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı. Yaşadığı tacizi ilk olarak arkadaşına mesaj atarak anlatan kız, Beni dudağımdan öptü, özel yerlerime dokundu." ifadeleriyle yaşadıklarını paylaştı

KUZENİNİN 12 YAŞINDAKİ KIZINI TACİZ ETTİ

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki akrabasına ziyarete giden T.A., evde yalnız olan kuzeninin kızı İ.N.'yi taciz etti. T.A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla T.A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı.

Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz eden şüpheli tutuklandı

"BENİ DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Emniyete götürülen T.A.'nın işlemleri sürerken, İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. İ.N.'nin mesajında, "Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım." sözleriyle olayı anlattı.

Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz eden şüpheli tutuklandı

TACİZCİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Tahir A. sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Burada ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir\'de 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şüpheli tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nuri Vardar: Kurgu mesaj 8 6 Yanıtla
  • Fatih Demirbilek: 12 yaşında bir kızın bu kadar düzenli mesaj anlatımı o panik haliyle bana kurgu mesaj gibi geldi.. Umarım adam boşuna yatmaz 7 2 Yanıtla
  • cristianoronaldo: İnsanın haberin başlığını görünce Bİ ZAHMET diyesi geliyor 5 1 Yanıtla
  • Yusuf Pirdal: İçerde katli vaciptir şeriat olsaydı 0 0 Yanıtla

Advertisement