Çıkan tartışmada ağabeyinin boğazını keserek katletti - Son Dakika
3.Sayfa

Çıkan tartışmada ağabeyinin boğazını keserek katletti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olay, saat 01.00 sıralarında Erenler Mahallesi Tunalı Sokak'taki 5 katlı binanın 5'inci katındaki dairede meydana geldi. Birlikte alkol içtikleri iddia edilen Mert P. (22) ile abisi Murat P. (45) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mert P. bıçakla abisi Murat P.'nin boğazını kesti. Murat P. kanlar içinde yere yığılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Mert P. ve olay esnasında evde bulunan annelerini gözaltına aldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Murat P., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri evde ve sokakta incelemede bulundu. Gözaltına alınan Murat P. karakola götürüldü. Mert P.'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

27.03.2024 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, aralarında bilinmeyen nedenle tartışma çıkan ağabeyini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇIKAN TARTIŞMADA AĞABEYİNE BIÇAKLA SALDIRDI

Kan donduran olay, Erenler Mahallesi Tunalı Sokak'taki 5 katlı binanın son katındaki dairede meydana geldi. Birliktealkol içtikleri iddia edilen 22 yaşındaki Mert P. ile 45 yaşındaki ağabeyi Murat P. arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mert P. bıçakla ağabeyinin boğazını kesti. Murat P. kanlar içinde yere yığılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu.

Tartıştığı ağabeyini bıçakla boğazından keserek öldürdü

OLAY SIRASINDA EVDE BULUNAN ANNE GÖZALTINDA

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Mert P. ve olay esnasında evde bulunan annelerini gözaltına aldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Murat P., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tartıştığı ağabeyini bıçakla boğazından keserek öldürdü

CİNAETİN NEDENİ SORUŞTURMAYLA ORTAYA ÇIKACAK

Olay yeri inceleme ekipleri evde ve sokakta incelemede bulundu. Gözaltına alınan Murat P. karakola götürüldü. Mert P.'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tartıştığı ağabeyini bıçakla boğazından keserek öldürdü
Çıkan tartışmada ağabeyinin boğazını keserek katletti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çıkan tartışmada ağabeyinin boğazını keserek katletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Serkan Basar: hani ramazanda şeytanlar zincirleniyordu ??? 39 111 Yanıtla
    Abuzer Kadayıf: Şeytanlar aramızda dolaşıyor hatta seninle şuan kol kola 132 28 yavuz d: kafan mi guzel:)) insanin yaptigi her kotuluk seytan mi yaptiriyor saniyorsun nefis denen bisey var.Ayrica oyle insanlar var ki seytan onlari gordugunde ben ne ise yariyorum diyordur.Yani boyle bir haberde bile aklina ilk gelen islama muslumanliga laf sokmaksa eminim sana da imreniyorlardir. 119 6 Hüseyin Temel: şeytanla ne alakası var kardeşim senin nefsin köreldiyse ramazan ayında bide alkol kullanırsan üstüne tuzu biberi ekmiş olursun.zaten kendileri şeytan olmuş mübarek ayda alkol alarak. 20 1
  • Serkan Basar: işine gelmedi demi hacıvat :) 16 73 Yanıtla
    Aşık Mahsuni: Mala anlatır gibi anlatmış. Daha da anlayamadıysan elden ne gelir Serkan... 91 3
  • Serkan Basar: yani şimdi siz şeytanı inkar ediyorsunuz öylemi yorumlardan onu anladım :) 3 40 Yanıtla
  • huseyin ergun: Toplum cinnet geçiriyor. İnanç ve değer yitirince insanlık ta yitiriliyor. 32 2 Yanıtla
  • Erhan Gülden: Yinemi kocaeli. Yeter yav 18 2 Yanıtla
  • Hasan Cebelitatik: şimdi ben bu haberi 3 kere okudum. muratmi ölmüş mertmi ölmüş anlayamadım. biri bana anlatırsa sevinirim. 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement