Karaman'da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Karaman'da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

Karaman\'da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde meydana gelen olayda, Afganistan uyruklu 2 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken, katil zanlısı olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

14.04.2024 14:36  Güncelleme: 14:37

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında ilçenin Samandere mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tarım işçisi olan ve isimleri henüz öğrenilemeyen Afganistan uyruklu 2 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslardan biri vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Adrese gelen jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, olaydan sonra kaçan katil zanlısı şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karaman'da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement