Polis memuru beylik silahıyla intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Polis memuru beylik silahıyla intihar etti

Polis memuru beylik silahıyla intihar etti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen polis memuru, beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

04.04.2024 13:32  Güncelleme: 14:23

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen polis memuru, beylik tabancası ile intihar etti. Ekiplerin ağır yaralı olarak bulduğu polis, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru O.U., girdiği bunalım sonucu Seyrani Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan oturduğu binanın önünde beylik tabancası ile intihar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Ağır yaralanan O.U., kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen O.U., Nevşehir'e bağlı Kozaklı ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis beylik tabancasıyla intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis memuru beylik silahıyla intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Süleyman Dilcioğlu: Bunalıma neden girmiş hiç araştırılıyor mu ? Hayır mesleki mobbing mi var maddi sıkıntısımı var bunlar aydınlatılmadan iki satır yazı ile defnediliyor Allah rahmet eylesin 43 0 Yanıtla
    Oğuz Özen: Maddi sıkıntısı olamaz elli bin net maaşı var psikolojik olarak sorunlu olabilir 3 29
  • Ankara null: polisin mesaisi bittimi silahini subeye birakmali 2 7 Yanıtla
  • Gazi Arıkan: Bunalımın Nedeni Bir Çok Olayı Örtbas Edip Vicdan Azabı Çekmesi 0 0 Yanıtla

Advertisement