Kazada Ölenlerin Yakınları Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada Ölenlerin Yakınları Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu

Kazada ölenlerin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Yeni araç bakmak için yola ç ıktılar, dönüşte trafik canavarına yakalandılarANTALYA - Antalya'nın Döşemealtı İlçesin'nde Afyonkarahisar'dan araç bakmadan dönenen ailenin bulunduğu araç takla 4...

04.10.2018 18:35

Kazada ölenlerin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu

Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti

Yeni araç bakmak için yola ç ıktılar, dönüşte trafik canavarına yakalandılar

ANTALYA - Antalya'nın Döşemealtı İlçesin'nde Afyonkarahisar'dan araç bakmadan dönenen ailenin bulunduğu araç takla 4 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kaza, Burdur- Antalya karayolu Döşemealtı ilçesi Dağbeli mevkiinde bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan araç bakmadan dönen Fatih Çapacı idaresindeki 07 AAB 142 plakalı araç yoldan çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada araç içinde bulunan Mehmet (70), eşi Safinaz (70), oğulları Ramazan ile gelinleri Hatice Akpınar hayatını kaybetti. Ramazan Akpınar'ın damadı sürücü Çapacı ise yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşı döktü.

Olay yerine ise çok sayıda jandarma, sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

Kazaya ilk müdahale eden Ramazan Bozkurt, arkadaşlarıyla Dağbeli'nde bir restorana geldiklerini, araçlarından indikleri sırada ağır bir fren sesi duyduklarını söyledi. Bozkurt, "Sese doğru baktığımda arabanın sol şeritten sağ şeride geçtiğini ve ardından şarampoldeki dereye devrildiğini gördüm. Aracın çok süratli olduğunu düşünüyorum. Kaza yerine koştuk ve arabayı düzeltip yaralıyı çıkardık. Araçtaki diğer kişilerde yaşam belirtisi yoktu. Hemen ambulansı aradık" diye konuştu.

Kazada Ölenlerin Yakınları Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada Ölenlerin Yakınları Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement