Kilis Merkezli DEAŞ Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kilis Merkezli DEAŞ Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

Kilis Merkezli DEAŞ Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

Kilis, Şanlıurfa ve Uşak illerinde gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ terör örgütüne üye oldukları belirlenen 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Operasyonda bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör mermi ve örgüte ait dijital materyaller ele geçirildi.

13.02.2024 09:48  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Merkezli 3 ilde silahlı terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyon çerçevesinde, silahlı terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirlenen 6 şüphelinin saklandığı adresler tespit edildi. Ekiplerce Kilis, Şanlıurfa ve Uşak'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 6 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk edilen 6 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli ise adli kontrol yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı. Belirlenen adreslere yapılan aramalarda, bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör mermi ve örgüte ait çok sayıda dijital meteryal ele geçirildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kilis Merkezli DEAŞ Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement