Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu: Hükümlü Teslim Edildi, İki Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu: Hükümlü Teslim Edildi, İki Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Kırıkkale\'de Uyuşturucu Operasyonu: Hükümlü Teslim Edildi, İki Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü cezaevine teslim edildi. Aynı operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan iki şahıs hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyonda, 4,24 gram metamfetamin ve 97 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Ayrıca, aranan bir şahıs da yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

16.03.2024 15:40  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan operasyonlarda hakkında 11 yıl 21 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, cezaevine teslim edildi. Üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan iki şahıs hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, şehir merkezinde yapılan operasyonda, R.C. ve N.Ü.'nün üzerinde 4,24 gram metamfetamin, 97 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Öte yandan, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde de çeşitli suçlardan hakkında 11 yıl 21 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.G.C. yakalanarak Keskin Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu: Hükümlü Teslim Edildi, İki Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement