Babaeski'de Atatürk Ortaokulu'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Babaeski'de Atatürk Ortaokulu'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Babaeski\'de Atatürk Ortaokulu\'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Babaeski ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulunda Sivil Savunma Haftası dolayısıyla yangın tatbikatı yapıldı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrollü olarak yakılan ateşin söndürülmesi öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı. Okul içerisinden öğrencilerin tahliyesi çalışması yapılarak, toplanmaları sağlandı. İtfaiye ekipleri, okullardan gelen talepler doğrultusunda tatbikatlarla eğitim verdiklerini belirtti.

28.02.2024 09:14  Güncelleme: 09:16

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulunda Sivil Savunma Haftası dolayısıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Babaeski'de bulunan Atatürk Ortaokulunda Sivil Savunma Haftası sebebiyle yangın tatbikatı yapıldı. İtfaiye ekiplerince okul bahçesinde kontrollü olarak yakılan ateşin söndürülmesi, öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı. Daha sonra okul içerisinden öğrencilerin tahliyesi çalışması yapılarak, önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmaları sağlandı.

Tatbikat hakkında bilgi veren itfaiye ekipleri, okullardan gelen talepler istikametinde tatbikatla eğitim verdiklerini ifade etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Babaeski'de Atatürk Ortaokulu'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement