Kırklareli'nde göçmen kaçakçılığı yapan sanıklara hapis ve para cezası - Son Dakika
3.Sayfa

Kırklareli'nde göçmen kaçakçılığı yapan sanıklara hapis ve para cezası

Kırklareli\'nde göçmen kaçakçılığı yapan sanıklara hapis ve para cezası

Kırklareli'nde kamyon ile göçmen kaçakçılığı yapan 4 sanıktan 3'ü, 10 yıl 11 ay 7 gün hapis ile 500 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Kamyonetin kasasında yakalanan 62 kaçak göçmen ise emniyete götürüldü. Duruşmada Cumhuriyet Savcısı, M.G, Y.E.B. ve T.I'nın cezalandırılmasını, T.T'nin ise beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, M.G, Y.E.B. ve T.I'ya hapis ve para cezası verirken T.T'nin beraatine karar verdi.

18.01.2024 22:58  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde göçmen kaçakçılığı yapan sanıklara hapis ve para cezası

KIRKLARELİ - Kırklareli'nde kamyon ile göçmen kaçakçılığı yapan 4 sanıktan 3'ü, 10 yıl 11 ay 7 gün hapis ile 500 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Kırklareli'nde Doğu Mahallesi Çağlayan Kavşağı'nda bulunan polis noktasında ekipler şüphe üzerine bir kamyonet durdurdu. Kamyonetin kasasını kontrol eden ekipler kaçak göçmenlere rastladı. Kamyonetin sürücüsü olay yerinden kaçarken, yakalanan 62 kaçak göçmen işlemleri için emniyete götürüldü.

Olayla ilgi Y.E.B. M.G, T.T. ve T.I. gözaltına alınmıştı.

Bu gün Kırklareli 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde duruşma görüldü. Duruşmaya sanıklardan T.I. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile bağlanırken diğer tutuksuz sanık T.T. ile tutuklu sanıklar M.G. ve Y.E.B. ve avukatları ise duruşma katıldı.

Duruşmada Cumhuriyet Savcısı mütalaa verdi. Mütalaada M.G, Y.E.B. ve T.I'nın "göçmen kaçakçılığı" suçundan cezalandırılmasını, T.T'nin ise beraatini talep etti.

Daha sonra sanıklar savunma yaptı.

Mahkeme heyeti M.G, Y.E.B. ve T.I'ya "göçmen kaçakçılığı" suçundan 10 yıl 11 ay 7 gün hapis ile 500 bin lira adli para cezası verirken T.T'nin ise beraatine kararı alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırklareli'nde göçmen kaçakçılığı yapan sanıklara hapis ve para cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement