Konya Konya'da Silahlı-Bıçaklı Kavga 3 Yaralı Hd - Son Dakika
3.Sayfa

Konya Konya'da Silahlı-Bıçaklı Kavga 3 Yaralı Hd

Konya'nın Ereğli ilçesinde daha önce kavga eden iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

09.08.2018 15:27

Konya'nın Ereğli ilçesinde daha önce kavga eden iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olaya karışan 6 kişi de gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Pirömer Mahallesi Üçgöz Caddesi'nde bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre Sinan Kaygısız, kardeşleri Zafer ve Arif Kaygısız, arkadaşı Ramazan Arı ve Hasan Güleroğlu ile birlikte lokantanın önündeki alanda çorba içmeye başladı. Bu sırada yoldan geçen ve iddiaya göre daha önce kavga ettikleri Doğuş Doğan, Muzaffer Akkaş, Burak Alper Akkaş ve Bedirhan Yavuz ile karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Doğuş Doğan, Sinan Kaygısız'a bıçakla saldırıp karnından yaraladı. Zafer Kaygısız'da av tüfeğiyle ateş ederek Bedirhan Yavuz'u, sırtı ve kalçasından, Hasan Güleroğlu da tabancayla Burak Alper Akkaş'ı, kalçasından yaraladı. Yaralılar, kendi imkanları ve ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Sinan Kaygısız'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan Zafer Kaygısız, Arif Kaygısız, Ramazan Arı, Hasan Güleroğlu, Doğuş Doğan ve Muzaffer Akkaş gözaltına alındı. Diğer şüphelilerinde tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alınacağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(

Konya Konya\'da Silahlı-Bıçaklı Kavga 3 Yaralı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya Konya'da Silahlı-Bıçaklı Kavga 3 Yaralı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement