Aracına Aldığı Yolcuyu İndirmek İsteyen Taksi Şoförü Kalbinden Bıçaklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aracına Aldığı Yolcuyu İndirmek İsteyen Taksi Şoförü Kalbinden Bıçaklandı

Konya'da taksi şoförü Mustafa Kıyak, arabasına aldığı vatandaş tarafından araçtan indirilmek istendiği gerekçesiyle kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

07.02.2017 04:32  Güncelleme: 10:05

Konya'da taksisinde müşteri bulunan Mustafa Kıyak isimli taksi şoförü, yolda tanıdığı bir kişiyi aracına aldı. İsmi öğrenilemeyen tanıdığını bir süre sonra taksisinden indirmek isteyen Kıyak ve şüpheli arasında tartışma çıktı. Şüpheli şahıs, Kıyak'ı kalbinden bıçakladı. Kıyak'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

EKMEK BIÇAĞIYLA TAKSİDEN İNDİ

Konya'nın merkez Meram ilçesinde saat 01.00 sıralarında ticari taksisinde müşteri bulunan Mustafa Kıyak, ismi henüz belirlenemeyen ancak tanıdığı bir kişiyi yolda aracına aldı. Kıyak, bir süre sonra şüpheliyi yolda indirmek isteyince ikili arasında tartışma çıktı. Aşağıya inen Kıyak, kendisini korumak amaçlı araçta taşıdığı ekmek bıçağını eline aldı. Bu sırada şüpheli Kıyak'tan bıçağı kendisine vermesini istedi. Mustafa Kıyak, "Al bakalım. Ne yapabilirsin" diyerek bıçağı şüpheliye verdi. Şüpheli, Kıyak'ı kalbinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Araçtaki müşterinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Kıyak, olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kırılan bıçak kalbinden çıkartılan Kıyak ameliyata alındı. Kıyak'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışan polisin çalışmaları sürüyor.

Aracına Aldığı Yolcuyu İndirmek İsteyen Taksi Şoförü Kalbinden Bıçaklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aracına Aldığı Yolcuyu İndirmek İsteyen Taksi Şoförü Kalbinden Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement