Mardin'de tanker ile otomobil çarpışması: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'de tanker ile otomobil çarpışması: 1 ölü, 1 yaralı

Mardin\'de tanker ile otomobil çarpışması: 1 ölü, 1 yaralı

Mardin'in Midyat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tanker ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü olan genç öğretmen hayatını kaybederken, tanker şoförü ise yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

16.03.2024 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat ilçesinde tanker ile otomobil çarpışması sonucu genç öğretmen hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kırsal Doğançay Mahallesi mevkiinde M.T. (49) idaresindeki 71 AG 497 plakalı tanker ile Müdür Yardımcısı ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammed Yeşilyurt (29) idaresindeki 21 ADE 313 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada tankerin altına giren otomobil kağıt gibi ezildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Yeşilyurt'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sıkıştığı yerde hayatını kaybeden Yeşilyurt'un cansız bedeni itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Yeşilyurt'un cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, yaralı tanker şoförü M. T. ise ilk müdahalesinin ardından Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'de tanker ile otomobil çarpışması: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement