Midyat'ta cami hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Midyat'ta cami hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Midyat ilçesinde bir camide çelik kasanın üzerindeki boşluktan atılan yardım paralarını çeken hırsız, içeri giren kişileri fark edince yere yatıp uyuyormuş gibi davrandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ardından polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

21.10.2023 13:20  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Midyat ilçesinde, camide elindeki silikonu ısıtarak, çelik kasanın üzerindeki boşluktan atılan yardım paralarını çeken, içeri giren kişileri görünce yere yatıp uyuyormuş gibi yapan şüpheli, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Midyat ilçesi Cevat Paşa Camisi'nde meydana geldi. Camiye gelen kimliği belirsiz şüpheli, çelik kasanın üzerindeki boşluktan atılan yardım paralarını, elindeki silikonu çakmakla ısıtarak çekmeye başladı. Camiye gelen kişiyi fark edince kendisini yere atarak uyuyormuş gibi davranan şüphelinin o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlığı fark eden cami imamı, polise ihbarda bulundu. Görüntüleri izleyen polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Midyat\'ta cami hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Midyat'ta cami hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement