Muğla'da Kayıp Şahsın Kemikleri Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da Kayıp Şahsın Kemikleri Bulundu

Muğla\'da Kayıp Şahsın Kemikleri Bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kayıp olarak ihbar edilen 72 yaşındaki Bekir Kaymak'ın kemikleri Yatağan Gökgedik Mahallesi'nde bulundu. Yapılan araştırmada, kıyafetler üzerinde bulunan kemiklerin kayıp şahsa ait olduğu değerlendirildi ve bulunan kemikler Muğla Adli Tıp Kurumuna teslim edildi.

06.10.2023 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 18 Ağustos tarihinde yakınları tarafından kayıp olarak ihbarda bulunulan 72 yaşındaki Bekir Kaymak Yatağan Gökgedik Mahallesindeki bir arazide kemikleri bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan Gökgedik mahallesinde bir vatandaş boş tarlası içinde insan kafatası gördüğünü belirten Jandarma bilgi verdi. Yatağan Cumhuriyet Savcısı ile birlikte olay yerinde yapılan ve çevrede yapılan araştırmada, farklı noktalarda insan vücuduna ait kemik parçaları bulundu.

Bulunan kıyafet parçaları üzerinden yapılan araştırmada bulunan insan kemiklerinin 16 Ağustos tarihinde Bayır Mahallesi'nde kayıp şahıs olarak aranan Bekir Kaymak'a ait olabileceği değerlendirildi. Bekir Kaymak'ın yakınlarına tarafından kıyafetler üzerinde yapılan incelemede bulunan kemiklerin kayıp şahsa ait olduğu değerlendirildi.

Bulunan kafatası ve insan vücuduna ait kemikler Muğla Adli Tıp Kurumuna teslim edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da Kayıp Şahsın Kemikleri Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement