Muğla'da Ramazan Bayramı Tatili Trafik Yoğunluğu Başlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da Ramazan Bayramı Tatili Trafik Yoğunluğu Başlattı

Muğla\'da Ramazan Bayramı Tatili Trafik Yoğunluğu Başlattı

Muğla, Türkiye'nin turizm merkezlerinden biri olması sebebiyle Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yaşamaktadır. Trafik ekipleri ve asayiş ekipleri, kazaları önlemek amacıyla vatandaşlara uyarılarda bulunmaktadır. Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70'e ulaşması beklenmektedir.

06.04.2024 13:35  Güncelleme: 13:36

Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Muğla'da Ramazan Bayramı'nın 9 gün tatil edilmesinin ardından trafik yoğunluğu başladı. Muğla'da trafik ekipleri ile asayiş ekipleri kazaları önlemek amacı ile vatandaşlara uyarıda bulundular.

Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Muğla'da Ramazan Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemlenirken, kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, Aydın-Muğla kara yollarında trafik yoğunluğu oluşturdu. Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70'lik orana ulaşması bekleniyor. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, sürücüler ile yolculara broşür dağıtırken, Genel Bilgi Taraması da (GBT) yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da Ramazan Bayramı Tatili Trafik Yoğunluğu Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement