Osmaniye'de Kablo Hırsızlığı Yapan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Osmaniye'de Kablo Hırsızlığı Yapan Şüpheliler Yakalandı

Osmaniye\'de Kablo Hırsızlığı Yapan Şüpheliler Yakalandı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde bir iş yerinden kablo hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren Ö.T. ve Ö.Ş. isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi. Her iki şüpheli adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.

18.08.2023 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de kablo hırsızlığı yaptıkları belirlenen 2 şüpheli, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Toprakkale ilçesinde bir iş yerinden kablo hırsızlığı yapıldığı ihbarını alan ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu, hırsızlık olayını Ö.T. ve Ö.Ş. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheliler, Toprakkale ilçesindeki adreslerinde gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen her 2 şüpheli de tutuklanırken, ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Osmaniye'de Kablo Hırsızlığı Yapan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement