Otomobil Tıra Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Otomobil Tıra Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Otomobil tıra çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Nişandan dönen ailenin otomobili tomruk yüklü tır'a arkadan çarptıKARABÜK - Karabük'te yakınlarının nişanından dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, tomruk yüklü tıra arkadan çarptı.

28.01.2018 22:59

Otomobil tıra çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Nişandan dönen ailenin otomobili tomruk yüklü tır'a arkadan çarptı

KARABÜK - Karabük'te yakınlarının nişanından dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, tomruk yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rahman Aksoy yönetimindeki 25 SE 188 plakalı otomobil, Karabük- Ankara D-755 karayolunun Aslanlar mevkiisinde Gerede istikametine giden Özgür Yılmaz yönetimindeki 51 BL 766 plakalı tomruk yüklü tıra arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve UMKE ekipleri ile itfaiye kaza kırım, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile otomobil sürücü Rahman Aksoy, Zekiye Aksoy (62), Seda Erorhan (30), Uğur Erorhan ve Ali Çınar Erorhan'ı ambulanslarla Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Zekiye Aksoy ve Seda Erorhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Eskipazar Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardında araçlar olay yerinden kaldırılırken, ailenin Karabük'te yakınlarının nişan merasime geldiklerini ve ardından Ankara'ya döndükleri öğrenildi.

Otomobil Tıra Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otomobil Tıra Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement