Rusya, Harkov'a dronlu saldırı düzenledi: 6 ölü, 10 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Rusya, Harkov'a dronlu saldırı düzenledi: 6 ölü, 10 yaralı

Rusya, Harkov\'a dronlu saldırı düzenledi: 6 ölü, 10 yaralı

Rusya, Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'a gece saatlerinde düzenlediği dronlu saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı. Harkov Belediye Başkanı Ihor Terekhov, saldırıda yerleşim alanlarının hedef alındığını ve binalarda hasar meydana geldiğini bildirdi. Ukrayna ordusu ise saldırıya karşı hava savunma sistemlerini kullanarak füzelerin ve dronların bir kısmını imha etti.

06.04.2024 12:06  Güncelleme: 12:11

Rusya, Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'a gece saatlerinde düzenlediği dronlu saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Rusya, Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'u vurdu. Bölge yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı. Harkov Belediye Başkanı Ihor Terekhov, Shevchenkivskyi bölgesine dronla saldırı gerçekleştirildiğini açıklayarak binalarda hasar meydana geldiğini aktardı. Terekhov, saldırıda yerleşim alanlarının hedef alındığı kaydedilirken 9 katlı yüksek bir bina, 3 yurt, idari bina, dükkan, benzin istasyonu ve araçlarda hasar meydana geldiğini bildirdi.

Ukrayna ordusu ise hava savunma sistemlerinin Rusya tarafından fırlatılan 6 füzeden 3'ünü, 32 drondan da 28'ini imha ettiğini açıkladı. - HARKOV

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rusya, Harkov'a dronlu saldırı düzenledi: 6 ölü, 10 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement