Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor - Son Dakika
3. Sayfa

Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor

Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor Brunei vatandaşı genci arama çalışmaları devam ediyor Antalya'nın Manavgat ilçesinde serinlemek için Köprülü Kanyona giren ve bir daha kendisinden haber alınmayan Brunei vatandaşı genci arama çalışmaları devam ediyor.

13.06.2022 11:58  Güncelleme: 12:37

Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor

Brunei vatandaşı genci arama çalışmaları devam ediyor

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde serinlemek için Köprülü Kanyona giren ve bir daha kendisinden haber alınmayan Brunei vatandaşı genci arama çalışmaları devam ediyor. Dün yağan yağmur nedeni ile suyun debisinin yüksek olmasının arama çalışmalarını zorlaştırdığı öğrenildi.

Brunei vatandaşı Ally Seıfu Bukere ve Fahad Nsabımana önceki gün öğle saatlerinde Manavgat İlçesi Beşkonak Mahallesi Karabük Köprüsü ile Boynuzlubük Mevkii arasında kalan bölgede, yüzmek amacıyla suya girdi. Bir süre sonra iki isim çevrede bulunan vatandaşlardan yardım isteyemeye başladı. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar, gençlerden üzerinde can yeleği olan Fahad Nsabımana kurtarırken Ally Seıfu Bukere gözden kayboldu.

Kayıp genç için 112 Acil Çağrı merkezi aranarak yardım istendi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin kayıp olan şahsı çayda arama çalışmalarının devam ettiği ve şuana kadar bir ize rastlanmadığı öğrenildi.

Öte yandan aramaların gencin akıntıya kapıldığı mevkide yoğunluk kazandığı dün etkili olan sağanak yağmur sonrasında suyun debisinin yükselmesi ile güçlükle yürütüldüğü belirtildi.

Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Serinlemek için Köprülü Kanyona giren turist gençten 48 saattir haber alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement