Taksinin açılan kapısına çarpan motokurye minibüsün altına girdi... O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Taksinin açılan kapısına çarpan motokurye minibüsün altına girdi... O anlar kamerada

Taksinin açılan kapısına çarpan motokurye minibüsün altına girdi... O anlar kamerada

Şişli'de seyir halindeyken yol kenarındaki takside bulunan yolcunun açtığı kapıya çarpan kurye Oğuzhan Gezer'in ölümüne ilişkin gözaltına alınan taksi sürücüsüne ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

06.01.2024 22:32

Taksinin açılan kapısına çarpan motokurye minibüsün altına girdi... O anlar kamerada

Şişli'de kuryenin ölümüne ilişkin gözaltına alınan taksiciye ev hapsi

İSTANBUL - Şişli'de seyir halindeyken yol kenarındaki takside bulunan yolcunun açtığı kapıya çarpan kurye Oğuzhan Gezer'in ölümüne ilişkin gözaltına alınan taksi sürücüsüne ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre Şişli'de 26 Aralık tarihinde içerisinde yolcunun da bulunduğu taksi sürücüsü İsa A., müşterisini indirmek için aracını yol kenarına çekti. İddiaya göre, yolcunun inmek için aracın arka kapısını açtığı sırada, seyir halindeki kurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer'e karşı yönden gelen minibüs de çarpınca, ağır yaralanan Gezer hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.

Ev hapsi kararı

Olaya ilişkin gözaltına alınan taksi şoförü İsa A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada Savcılık işlemleri tamamlanan şüpheliye, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulandı.

Kaza anı saniye saniye kaydedildi

Öte yandan kaza anı da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntüsünde takside bulunan yolcunun, aracın sol arka kapısını açtığı, seyir halindeki kurye Gezer'in açılan kapıya çarptığı, kuryenin yere düştüğü sırada ise karşı yönden gelen minibüsün de hafifçe Gezer'e çarptığı kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksinin açılan kapısına çarpan motokurye minibüsün altına girdi... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement