Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler - Son Dakika
3.Sayfa

Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler

Okmeydanı'nda torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları, mahalleli tarafından darbedildi. O anları kaydeden şahıslar, torbacılara suçlarını itiraf ettirirken çıkan binlerce lira ile satışa uyuşturucuları ise polise teslim etti.

27.02.2023 09:36  Güncelleme: 10:37

Dün saat 17.00 sıralarında Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde iddiaya göre akşamüstü iki şahıs sokak üzerinde uyuşturucu madde satmak istedi.

TOPLANIP DARBETTİLER

Bunu fark eden mahalleli, iki şahsı yakaladıktan sonra tekme ve yumruklarla darbetti. Yüzü kanlar içinde kalan iki şahıs mahalleli tarafından konuşturularak uyuşturucu sattıklarını itiraf etti.

O ANLAR KAMERADA

Şahısları üstlerinden ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen binlerce lira ve 6 paket satışa hazır eroin maddesi ele geçirildi. Şahıslar ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Oğuz Kuru: Elinize sağlık arkadaşlar UYUŞTURUCUYA HAYIR 257 3 Yanıtla
  • fatih yaşar: Bunlarda çocuk. Mesele bunları değil mesele bunların ağa babalarını toplamak. bugün bunlar yarın başka genç çocuklar.Gençlerimiz evlatlarımız bir kaç kafir baron yüzünden mahvolup gidiyor.. Baronları toplayı itlaf etmeden bitmez 252 0 Yanıtla
  • Korul Nuri: Bazan hep Devleti beklememek lazim coook iyi etmisiniz Ellerinize saglik nokta 181 3 Yanıtla
  • Ayhan Taş: Hak yerini bulmuştur. 74 2 Yanıtla

Advertisement