Son dakika haber... Trabzon'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haber... Trabzon'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberlerine göre Trabzon'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı Lüks jip DSİ Bölge Müdürlüğü'nün bahçesine böyle uçmuş Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 22 Ekim Cuma gecesi yaşanan ve 1 kişinin öldüğü ve bir kişinin de yaralandığı trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

25.10.2022 10:01  Güncelleme: 10:04

Trabzon'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Lüks jip DSİ Bölge Müdürlüğü'nün bahçesine böyle uçmuş

TRABZON - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 22 Ekim Cuma gecesi yaşanan ve 1 kişinin öldüğü ve bir kişinin de yaralandığı trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan Yahya Birinci yönetimindeki Range Rover marka 61 ACC 481 plakalı lüks jip, Yalıncak mahallesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki korkulukları da kırarak DSİ 22 Bölge Müdürlüğü'nün bahçesine uçtu. Kazada işadamı Yahya Birinci hayatını kaybederken, yanında bulunan Selda Güneş ise ağır yaralandı. Lüks jipin hurdaya döndüğü kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıkarken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Son dakika haber... Trabzon\'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haber... Trabzon'da 1 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement