Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayarak kameraya kaydeden iki kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayarak kameraya kaydeden iki kişi tutuklandı

Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayarak kameraya kaydeden iki kişi tutuklandı

Samsun'un Atakum ilçesinde süit bir otelde arkadaşlarını darbedip omzundan bıçaklayan ve o anları da cep telefonuna kaydeden iki genç, gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

08.04.2024 18:40  Güncelleme: 18:41

Samsun'da iki genç, süit otelde darbedip bıçakladıkları arkadaşlarını kanlar içinde bırakıp olay anını da cep telefonu kamerasına çektiler. Polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ARKADAŞLARINI OTEL ODASINDA BIÇAKLAYIP KAMERAYA ÇEKTİLER

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir süit otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ç.ve E.T.Y. adlı gençler, süit otel odasında arkadaşları T.T.E.'yi darp edip omzundan bıçaklayarak kanlar içinde bıraktılar. İkin genç, darbettikleri anların görüntüsünü cep telefonuyla da kaydettiler. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayıp darp ederek kameraya kayıt ettiler

ÖNCE GÖZALTINA ALINDILAR SONRA TUTUKLANDILAR

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan O.Ç. ve E.T.Y., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Kanlar içinde kalan şahsın darp edilme görüntüleri ise cep telefonlarında ele geçirildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Süit otelde arkadaşlarını bıçaklayarak kameraya kaydeden iki kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Muharrem Ayten: Kaçak göçmen kesin 16 10 Yanıtla
    Halk Benim: Değilse bütün göçmenlerden özür dileyecek misin 17 32 Kasım Ömeroğlu: göçmenlerden özür dile bunlar yerli 6 7 Erhan Nas: halk benim kişiye ithafen göçmenlere sövdürtme şimdi millet olarak haz etmiyoruz 0 2
  • kuzeyli baba: toplummumuz aşırı cahil 1 0 Yanıtla

Advertisement