İstanbul'da Yapılan Operasyonda Kadın Teröristin Üzerinden Tabanca ve Susturucu Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Yapılan Operasyonda Kadın Teröristin Üzerinden Tabanca ve Susturucu Çıktı

İstanbul\'da Yapılan Operasyonda Kadın Teröristin Üzerinden Tabanca ve Susturucu Çıktı

İstanbul'da terör örgütü Maoist Komünist Partisi'ne düzenlenen operasyonda yakalanan kadın teröristin üzerinden 1 tabanca, susturucu ve mermi çıktı.

03.07.2018 11:11  Güncelleme: 12:07

İstanbul Sultangazi'de düzenlenen operasyonda, Tunceli kırsalında silahlı eğitim alan ve 3 ayrı suçtan arandığı belirlenen kadın terörist E.S. 1 adet tabanca, susturucu ve çok sayıda mermi ile yakalandı.

TUNCELİ'DE SİLAHLI EĞİTİM ALAN TERÖRİST, TAKİBE ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri, terör örgütü Maoist Komünist Partisi (MKP)'ye yönelik çalışma başlattı.

İstanbul'da Yapılan Operasyonda Kadın Teröristin Üzerinden Tabanca ve Susturucu Çıktı

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Tunceli kırsalında silahlı eğitim aldığı ve 3 ayrı suçtan aranması bulunan E.S. isimli kadının önümüzdeki günlerde yurt dışına kaçacağı iddiası üzerine dün akşam saatlerinde Sultangazi'de operasyon düzenledi.

KADIN TERÖRİSTİN ÜZERİNDEN SUSTURUCU, TABANCA ÇIKTI

E.S. ve şüphelinin yaşadığı evin sahibi M.D. yakalanarak gözaltına alındı. TEM ekipleri evde yaptığı aramalarda 1 tabanca, 1 susturucu, değişik çaplarda 50 mermi ile çok sayıda basılı ve dijital örgütsel doküman ele geçirdi.

Gözaltına alınan E.S. ve ev sahibi M.D. sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Yapılan Operasyonda Kadın Teröristin Üzerinden Tabanca ve Susturucu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AyNur: ALLAH ISLAH ETSIN.. ALLAH MASUMLARI BIZLERI KORUSUN 0 0 Yanıtla
  • TC li vatansever: Bazen işkence şart mı olmalı diye düşünüyorum ulan ne işiniz var sigortalı çalışın emekli olun adam gibi ecelinizle ölün böyle teröriste sağlığa işkence yapmalı :)) 0 0 Yanıtla

Advertisement