Tekirdağ'da jandarma ekipleri 15 şüpheliyi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da jandarma ekipleri 15 şüpheliyi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yakaladı

Tekirdağ\'da jandarma ekipleri 15 şüpheliyi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yakaladı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 gram eroin, 1 gram metamfetamin, 2 gram bonzai ve 3 adet sentetik hap ele geçirildi. Ayrıca, Kapaklı Vatan Mahallesi'nde 38 gram bonzai ve 20 adet kilitli poşet, Şarköy Mürefte Mahallesi'nde ise 21 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Toplamda 15 şüpheli gözaltına alındı.

09.04.2024 14:19  Güncelleme: 14:35

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince uyuşturucuyla yapılan mücadelede 15 şüpheli yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuya yönelik çalışmalar sürüyor. Kapaklı Cumhuriyet Mahallesinde F.A. isimli şahsın evinde arama yapıldı. Yapılan aramada, 11 gram eroin, 1 gram metamfetamin, 2 gram bonzai, 3 adet sentetik hap ele geçirildi. Evde bulunan F.A., M.K., S.T., F.A., İ.K., Y.D., B.K., E.T. ve A.A. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Kapaklı Vatan Mahallesi'nde de A.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada, 38 gram bonzai, 20 adet kilitli poşet ele geçirildi. Evde bulunan A.D., S.Ş., Ö.T. ve C.A. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Şarköy Mürefte Mahallesi'nde de A.İ. ve M.Y. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, 21 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. 2 şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da jandarma ekipleri 15 şüpheliyi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement