Tüp Yüklü Kamyon Çalınınca Polis Alarma Geçti - Son Dakika
3.Sayfa

Tüp Yüklü Kamyon Çalınınca Polis Alarma Geçti

Tüp yüklü kamyon çalınınca Polis alarma geçti Terör şüphesi Polisi alarma geçirdiTEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde dün tüp yüklü kamyonu çalarak kayıplara karışan şüpheli, Kapaklı Emniyetini alarma geçirdi.

03.06.2017 15:43

Tüp yüklü kamyon çalınınca Polis alarma geçti

Terör şüphesi Polisi alarma geçirdi

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde dün tüp yüklü kamyonu çalarak kayıplara karışan şüpheli, Kapaklı Emniyetini alarma geçirdi. Asayiş ve Terörle Mücadele ekiplerini alarma geçiren Ferhat K., isimli şüpheli yapılan geniş çaplı soruşturma sonucu Büyük Yoncalı'da yakalandı.

Dün gün meydana gelen olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, Pınar Bulvarı üzerinde bulunan tüp yüklü bir kamyonu gözüne kestiren şüpheli Ferhat K., kamyonu çalarak kayıplara karıştı. Kamyonun sahibi aracının çalındığını fark edince durumu hemen Polise bildirdi.

İçi dolu tüplerin yüklü olduğu kamyonun çalındığını duyan Polis ekipleri hemen alarma geçti.

Polis, olası bir terör olayı ile bağlantı olabileceği şüphesi ile her yerde geniş çaplı araştırma başlattı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilk önce teknik takip yaparak, kamyonu çalan şüphelinin Ferhat K, isimli şahıs olduğunu tespit etti.

Şüpheli Ferhat K.'yı takibe alan Polis, şüpheli ve çaldığı kamyonu Büyük Yoncalı'da yakalayarak gözaltına aldı. Kapaklı Polisinin özverili çalışması neticesinde yakalanan hırsızlık zanlısı bu sabah Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Tüp Yüklü Kamyon Çalınınca Polis Alarma Geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tüp Yüklü Kamyon Çalınınca Polis Alarma Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement