Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Zonguldak\'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve vücutlarında yanık oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın, evin salon bölümündeki sobadan çıktığı tahmin ediliyor. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangında yaralanan kişiler Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın kısa sürede söndürülürken evin birinci katının salon ve mutfak tarafı tamamen yandı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

16.03.2024 14:44

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve vücudunda yanık oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Hasanlı Köyü'nde bulunan iki katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin salon bölümündeki sobadan çıktığı tahmin edilen yangın büyük paniğe sebep oldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında dumandan etkilenen ve ellerinden yanık oluşan S.O (22) ile S.A (21) Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken evin birinci katın salon ve mutfak tarafı tamamen yandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement