Astrolog Filiz Özkol, 2018 Yılını Yorumladı - Son Dakika
Astroloji

Astrolog Filiz Özkol, 2018 Yılını Yorumladı

Astrolog Filiz Özkol, 2018 Yılını Yorumladı

Burçlar ve 2018 yılı beklentilerine ilişkin ilginç açıklamalarda bulunan Filiz Özkol, şunları söyledi...

18.12.2017 11:41  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Burcu

Güçlü enerjileri ile ortaya çıkacaklar. Koç burcu insanı, sağduyu ve sorumluluk duygularını artıracak. Parasal konular önem kazanacak. Bulunduğunuz şartları beğenmeyip evinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz.. Yenilenmeler söz konusu. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz.


Boğa Burcu

Bu yıl enerjinizin zirvesini yaşamak için önemli bir çok nedeniniz olacak. Başarınızın oldukça yüksek olacağını müjdeleyebiliriz. 9 Kasım'a kadar Jüpiter, ortaklıklar ve aşk evinizde ilerleyecek. Başarma içgüdünüz başarıyı da doğal olarak beraberinde getirecektir. Uranüs, 16 Mayıs'ta ortalama yedi yıllık yolculuğuna başlıyor ve sizin tüm şartlarınızı değiştiriyor. Bu yıl arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklarınız ön planda olacak. İşlerini değiştirmek isteyen Boğa'lara bol fırsat ve fazla seçenek sunulacak. Şans ve yaşam kaliteleri yükselecek. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. Sosyal statünüzü geliştirecek insanlarla bir arada olacak, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.

İkizler Burcu

Jüpiter 9 Kasım 2018 yılına kadar çalışma ve sağlık evinizde kalacak. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Mars dönemlerinde; tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti sağlayacaksınız. Yıl boyunca Satürn sekizinci evinizde ilerleyecek, miras ve geçmişten size verilmesi gereken maddi kazançları belirleyecek. Borç dengesini sağlayacak ve şartlarınızı yeniden düzenleyeceksiniz. Cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek ve bol seyahatli günler geçireceksiniz.

Yengeç Burcu

Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Plüton, aşk ilişkilerinizi yeniden denetliyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz. Ortaklıklar bitebilir. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar, yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır. Olayları geniş bir bakış açısıyla değerlendirdiğinizde, yaşamınızı zorlaştıran ve sizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı işbirliği içinde olacaksınız. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Bu kozmik etki, güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İnatçı bir yapı sergileyecek ve fazla sorumluluk yükleneceksiniz.

Aslan Burcu

2018 yılı size ilginç gelecek. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Zor yıllar geçirdiniz ve gerçekten ödüllenmeyi çoktan hak ettiniz. Artık uyum istiyorsunuz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Beş tutulma sizi olgunlaştıracak. Yaşamınıza kendi damganızı vuracak; derin bir sorgulama içinde olacaksınız. Meslek ve kariyerinizde olumlu gelişmeler olacak. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

Başak Burcu

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi dahi rahatsız edebilir. Girdiğiniz ortamlarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak, sizi olumsuz etkileyebilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve bunun için gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak.

Terazi Burcu

Satürn ve Plüton aile ve yuva evinizde birlikte ilerleyecek. Jüpiter 9 Kasım'a kadar "finans" evinizde bulunacak. Daha sonra "iletişim" evinize geçecek. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor. Spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti fakat artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek. Uzak yollarla ilgili şans sizden yana olacak. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Yatırımlar konusunda aile içi birleşmeler söz konusu olacak.

Akrep Burcu

2018 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Jüpiter, kişisel evinizden 9 Kasım 2018 yılına kadar size destek verecek. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Akrepler için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor. Liderlik özellikleriniz ön plana çıkacak ve köklü kararlar alacaksınız. Bu yıl yaşayacağınız 5 tutulmanın 4 tanesi; aile, meslek ve kariyer evinizde gerçekleşecek. Jüpiter, kişisel evinizden size şans dağıtmaya devam edecek. Enerjiniz yükseliyor ve bu şans artışları şımarmanıza neden olabilir.

Yay Burcu

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarda bir çok hayal kırıklığı yaşadınız. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Ruhsal evinizdeki Jüpiter ile finans evinizdeki Satürn el ele vererek kozmik bir güç oluşturuyor. Maddi konularda istediğiniz desteği verecekler. İşinizin genişlemesi veya beklediğiniz tekliflerin gelmesi aklınızı karıştıracak. Her şeye rağmen, sizi başarılı bir çalışma temposu bekliyor. Parasal konularda şans ve yükseliş sizden yana olacak. 2018'de derin araştırma gerektiren konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel.

Oğlak Burcu

2018 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören Oğlak için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolleri üstlenmek isteyeceksiniz. Çünkü baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. 16 Mayıs 2018'de Uranüs, aşk ve sosyal evinize geçecek. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Kazançlarınızın şekli değişebilir. Uzun süredir beklediğiniz iş potansiyeli birden karşınıza çıkabilir. Eski hayallerinizi yeniden kurgulama ve yeniden yapılandırma olaylarına gireceksiniz. Başka meslek dalları ile ilgili hayalleriniz sizi yanıltabilir.

Kova Burcu

Satürn ve Plüton sizi, ruhsal evinizden etkiliyor. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. İçsel sezgi gücünüz artacak. Geçen yıl sahip olduğunuz agresif tavırlarınız; bu yıl yerini, sosyal yaşam içinde saygın bir yer edinebilmek için kararlı çabalara bırakıyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu yıl içinde, isteklerinizdeki artışla beraber iş konusunda atacağınız olumlu adımlar da başarıyı beraberinde getirecek. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.

Balık Burcu

Yaşantınızı renklendirecek çevreler edineceksiniz. İletişim evinizde 16 Mayıs'ta 7 yıl sürecek Uranüs yolculuğu başlıyor. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacak. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünüyor. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Dostlarınızın desteği sayesinde, çevre ile olan aktiviteleriniz artacak ve ilişkileriniz güçlenecek. Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal beraberlikler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Son anda fark edeceğiniz bazı hatalı adımlardan yapacağınız geriye dönüşler evrensel bir korunma içinde olduğunuzu hatırlatacaktır. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Astroloji Astrolog Filiz Özkol, 2018 Yılını Yorumladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement