Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in 5'inci Sayısı Çıktı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in 5'inci Sayısı Çıktı

Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist\'in 5\'inci Sayısı Çıktı

"Türkiye, AB'ye vize uygulamalı" diyen Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Şeref Oğuz yeni AB'nin Türkiye'siz düşünülemeyeceği görüşünde.

08.07.2013 17:36

" Türkiye, AB'ye vize uygulamalı" diyen Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Şeref Oğuz yeni AB'nin Türkiye'siz düşünülemeyeceği görüşünde. Avrupa'ya Hayır Diyebilen Türkiye kitabının yazarı Cem Kozlu'ya göreyse "Tünelin ucunda bir tünel daha var." AB-Türkiye Karma Parlamento Komisyonu eski Başkanı Bülent Akarcalı da Türkiye'nin AB ile ilişkilerindeki problemli yanları gözler önüne seriyor. Optimist, Türkiye'nin nasıl bir AB'de, nasıl bir üyelikle yer alabileceğini araştırdı.

Bu sayıda ayrıca ünlü yönetim danışmanı Gary Hamel'ın, dünyanın en inovatif şirketi Gore&Associates'in CEO'su Terri Kelly ile yaptığı röportaj, Intel ve DuPont'un inovasyon stratejileri, "Arap Baharı" sonrası Türkiye ve Arap dünyası arasındaki ekonomik, sosyal ve siyasi ilişkilere dair aydınlatıcı yazı ve röportajlar bulacaksınız. Optimist, Stanford Social Innovation Review dergisinin 10'uncu yılı özel sayısında yer alan "Sosyal İnovasyon Makaleleri"ni de okurlarına ek olarak sunuyor.

Girişimciler, yöneticiler, akademisyenler, kadın girişimci ve profesyonel çalışanlar, ekonominin ve sivil toplumun tüm aktörleri için yeni döneme ilişkin derinlikli araştırma, analiz ve çarpıcı röportajların yer aldığı Optimist'in Mayıs sayısını D&R ve NT Mağazaları ile www.idefix.com ve www.kitapyurdu.com'dan edinebilirsiniz.

www.optimistdergi.com

dergi@optimistdergi.com

www.facebook.com/optimistdergi

https://twitter.com/optimistdergi

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in 5'inci Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement