Starwood Otelleri'nden Avantajlı Kampanya - Son Dakika
Basın Bültenleri

Starwood Otelleri'nden Avantajlı Kampanya

Starwood Otelleri\'nden Avantajlı Kampanya

Starwood Hotels & Resorts Grubu'nun ödüllü sadakat program SPG, yeni "Üçlü Avantaj" kampanyası ile üyelerine çeşitli fırsatlar sunuyor.

16.12.2013 12:18

Starwood Hotels & Resorts Grubu'nun ödüllü sadakat program SPG, yeni "Üçlü Avantaj" kampanyası ile üyelerine çeşitli fırsatlar sunuyor. SPG üyeleri dünya çapında yaklaşık 650 katılımcı restoran ve barda verecekleri yiyecek ve içecek siparişlerinde 3 ay boyunca bu üç özel avantajın keyfini çıkaracak. Tüm katılımcı mekanlarda 3 aylık kampanya süresince yüzde 10 ile 30 arası indirim dahil olmak üzere farklı indirim seçenekleri sunulacak.

Bu seçenekler arasında SPG üyeleri için 6 yaşın altındaki çocuklar ücretsiz, 12 yaşın altındaki çocuklar yüzde 50 indirimli, ekstra Starpoint bonusları ve Spa kullanımında da yüzde 15 indirim yer alıyor. Starwood Grubu bünyesinde Türkiye'de hizmet veren otellerin bu çok özel restoranları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Le Méridien İstanbul Etiler'in eşsiz restoranı La Torre'de ödüllü şeflerin hazırladığı ve Akdeniz tatları ile Türk mutfağının yaratıcı lezzetlerini birleştiren mönüsü yüzde 10 indirimli, Sheraton Bursa'nın yerel lezzetlerle moderni harmanladığı Narr ve Prusa restoranları yüzde 30Sheraton Ankara'nın Brasserie One restoranda yüzde 10 indirim ve W Istanbul'un geleneksel Türk mutfağının modern yorumu ile Okka restoranda yüzde 10 indirim alınabilecek. "Geçen yıl Avrupa, Afrika ve Orta Doğuyu kapsayan EAME bölgesinde, konaklama dışında Starwood restoran ve barlarında SPG üyelerinin harcamaları iki katına çıkmıştı" diyen Starwood Grubu'nun EAME Başkan Yardımcısı Steven Taylor, "Bunun sonucu olarak da tüm yerel destinasyonlarda SPG'nin ilk global yiyecek ve içecek pazarlama kampanyası olan "Üçlü Avantaj"ı başlattık. Böylece misafirlerimizin Starwood Grubu'nun bütün dünyadaki farklı restoran ve barlarında keyifli anlar geçirmelerini ve farklı lezzetleri keşfetmelerini sağlayacağız" dedi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Starwood Otelleri'nden Avantajlı Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement