Hindistan Başbakanı Modi, Elon Musk ile Görüştü - Son Dakika
Dünya

Hindistan Başbakanı Modi, Elon Musk ile Görüştü

Hindistan Başbakanı Modi, Elon Musk ile Görüştü

ABD ziyaretinde olan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, New York'ta teknoloji girişimcisi iş insanı Elon Musk ile bir araya geldi. Görüşme sonrası Modi, Musk'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Enerjiden maneviyata kadar birçok konuda çok yönlü sohbetlerimiz oldu' ifadelerini kullandı. Modi, ABD programı kapsamında iş dünyasının liderleriyle tanışma, Hint topluluğuyla etkileşim kurma ve düşünce liderleriyle görüşme fırsatı bulacağını belirtti.

21.06.2023 11:57  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>ABD ziyaretine dün başlayan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, New York kentine gelerek teknoloji girişimcisi iş insanı Elon Musk ile görüştü.

Başbakan Modi görüşmeyle ilgili Musk'ın sahip olduğu Twitter hesabından "Bugün sizinle görüşmek harika Elon Musk! Enerjiden maneviyata kadar birçok konuda çok yönlü sohbetlerimiz oldu" mesajını paylaştı. Musk ise "Sizinle tekrar görüşmek bir onurdu" karşılığını verdi.

Hindistan Başbakanı Modi, ABD programına dair "ABD'de ayrıca iş dünyasının liderleriyle tanışma, Hint topluluğuyla etkileşim kurma ve hayatın farklı kesimlerinden düşünce liderleriyle tanışma fırsatı bulacağım. Hindistan-ABD bağlarını ticaret, iş, yenilikçilik, teknoloji ve benzer diğer önemli sektörlerde derinleştirmeye çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Hindistan Başbakanı Modi, Elon Musk ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement