İsrail'in saldırısı sonucu Gazze'deki mülteci kampı yerle bir oldu - Son Dakika
Dünya

İsrail'in saldırısı sonucu Gazze'deki mülteci kampı yerle bir oldu

İsrail savaş uçaklarının hedef aldığı Gazze'nin merkezindeki Bureij mülteci kampında bulunan evler yerle bir oldu. Saldırı sonucunda en az 20 kişi hayatını kaybetti.

14.10.2023 17:21  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail savaş uçaklarının hedef aldığı abluka altında bulunan Gazze'nin merkezindeki Bureij mülteci kampında çok sayıda ev yerle bir oldu.

İSRAİL ORDUSU MÜLTECİ KAMPINI BOMBALADI

İsrail, ayrım gözetmeksizin Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor. İsrail'e ait savaş uçaklarının dün hedef aldığı Gazze'nin merkezindeki Bureij mülteci kampı, isabet eden bombalar nedeniyle harabeye döndü. Park halindeki araçların kullanılamaz hale geldiği, sokakların molozla kaplandığı görüldü.

İsrail ordusu bu kez de Gazze'deki mülteci kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü var

KAMPTA EN AZ 20 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Bölgedeki yerel kaynaklara göre Bureij mülteci kampını hedef alan İsrail bombardımanında en az 20 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail ordusu bu kez de Gazze'deki mülteci kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü var

İSRAİL-FİLİSTİN ÇATIŞMASI

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı operasyon başlatmıştı. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti. Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

İsrail ordusu bu kez de Gazze'deki mülteci kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü var

GAZZE'DE 724'Ü ÇOCUK 2 BİN 215 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'den düzenlenen saldırılarda 1300 İsraillinin öldüğü, 3 bin 436 İsraillinin yaralandığı aktarılmıştı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında Gazze'de 724'ü çocuk, 458'i kadın 2 bin 215 kişinin öldüğünü, 8 bin 714 kişinin yaralandığını duyurmuştu. Batı Şeria'da da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 54 Filistinlinin öldüğü, yaklaşık 619 kişinin yaralandığı belirtilmişti. İsrail'in saldırılarında ayrıca Gazze'de 9, Lübnan'da ise 1 gazeteci yaşamını yitirmişti.

İsrail ordusu bu kez de Gazze'deki mülteci kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü var
İsrail\'in saldırısı sonucu Gazze\'deki mülteci kampı yerle bir oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İsrail'in saldırısı sonucu Gazze'deki mülteci kampı yerle bir oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement