İsrail bu defa Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba attı - Son Dakika
Dünya

İsrail bu defa Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba attı

Gazze'deki kanlı hastane saldırısından sonra İsrail bu defa Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba attı. Hastanede korku dolu anlar yaşanırken, olayın ardından bölgeden alevlerin yükseldiği görüldü.

18.10.2023 23:05  Güncelleme: 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze'deki katliamın ardından İsrail bir kez daha hastaneyi vurdu. Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba düştü. Hastaneden alevler yükselirken, can kaybı ve yaralananların olup olmadığı henüz bilinmiyor.

GAZZE'DE HASTANEYİ FÜZEYLE VURDU

İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de sivil katliamlarına devam ediyor. Önceki gün Gazze Şeridi'nde hastaneye düzenlediği füze saldırısında 471 kişiyi hayattan koparan İsrail, bir kez daha hastaneyi hedef aldı.

İsral bu kez Kudüs Hastanesi'nin yakınına bomba attı

KUDÜS HASTANESİ'NİN YAKININA BOMBA DÜŞTÜ

Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba düştü. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ndeki Tel el-Hawa semtinde bulunan Kudüs Hastanesi'nin yakınına hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Filistin Kızılayı, saldırı anına ait görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. İsrail bombası paniğe yol açarken, hastaneden alevlerin yükseldiği görüldü. Filistin Kızılayı, hastanede yerinden edilmiş 8 binden fazla Filistinlinin bulunduğunu açıkladı. Saldırıda can ve mal kaybı bildirilmedi.

İsral bu kez Kudüs Hastanesi'nin yakınına bomba attı

CAMİYİ DE HEDEF ALDILAR

Gazze'deki İçişleri Bakanlığının Telegram hesabından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Ayn Calut Kuleleri yakınında bir camiyi hedef aldığı duyuruldu. Açıklamada, İsrail ordusunun saldırısı sonucu ölenlerin ve yaralananların olduğu kaydedildi.

İsrail bu defa Kudüs Hastanesi\'nin 100 metre yakınına bomba attı

Son Dakika Dünya İsrail bu defa Kudüs Hastanesi'nin 100 metre yakınına bomba attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement