Kadın İdareci, 12 Yaşındaki Öğrencisiyle Çikolata Karşılığında İlişkiye Girdi - Son Dakika
Dünya

Kadın İdareci, 12 Yaşındaki Öğrencisiyle Çikolata Karşılığında İlişkiye Girdi

Kadın İdareci, 12 Yaşındaki Öğrencisiyle Çikolata Karşılığında İlişkiye Girdi

Özel hazırlık okulu idarecisi kadın, 12 yaşındaki bir erkek öğrenciyle çikolata karşılığında cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

13.05.2016 08:21  Güncelleme: 09:30

İngiltere'nin Doğu Sussex bölgesinin Eastbourne ilçesinde bulunan St Andrew's Hazırlık Okulu'nda idarecilik yapan Tiffany Carter (46) iddiaya göre adı geçen eğitim kurumunda çalıştığı dönemde 12 yaşındaki bir çocukla okul sonrasında cinsel ilişkide bulundu.

ÇOCUK, AIDS OLMAKTAN KORTUĞUNU SÖYLEYİNCE ANNE FARK ETMİŞ

Lewes Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada ismi açıklanmayan erkek öğrencinin de okula Carter ile cinsel ilişkide bulunmak için gittiği iddiası dile getirildi. Öğrencinin annesinin cinsel istismarı ilk olarak erkek öğrencinin AIDS'e yakalanmaktan korktuğunu söylemesi üzerine fark ettiği ifade edildi. Jüri üyeleri, öğrencinin çikolata karşılığında Carter ile cinsel ilişkide bulunduğu iddiasını dinledi.


İDARECİ KADIN, ÇİKOLATA VEREREK CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Annenin ev sahibesinin mahkemede tanık olarak verdiği ifadelerde; "Çocuğun annesi beni aradı ve oğlunu telefonda 'kötü bir şey yaptığını söylerken' yakaladığını söyledi. Anneye oğlunun nasıl kötü bir şey yaptığını sordum. O da oğlunun okul idarecisi kadınla cinsel ilişkiye girdiğini, cinsel ilişki için idareci kadının oğluna çikolata ile ödeme yaptığını, bunun bitmesini istediğini bana anlattı." açıklamalarını dile getirdi.


OKUL, SKANDALI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞMIŞ

İngiltere'nin güneydoğusunda bulunan Doğu Sussex'teki St Andrew's Hazırlık Okulu, 9 aylık-13 yaş aralığındaki çocukları eğitime kabul ediyor. Veliler yatılı öğrenciler için yıllık yaklaşık olarak doksan beş bin Türk lirası ödüyor. Okulun ortaya çıkan skandalı örtmeye çalıştığı iddia edildi.


İSMİNİ DEĞİŞTİREN KADIN, 2014 YILININ EKİM AYINDA TUTUKLANDI

Cinsel istismar kurbanı öğrenci, 2015 yılında okula dava açmıştı. İddiaların hedefinde olan Tiffany Carter henüz okulda görevine devam ediyordu ve Tiffany Poole ismini kullanıyordu. İdareci kadın,Sussex polis tarafından 2014 yılının ekim ayında savcılığın talebiyle tutuklandı. Carter verdiği ifadede; "O öğrenciyi hatırlıyorum. Bana aşık olmuştu. Bana sevimli oyuncaklar verirdi. Erkek çocuklarla asla yalnız başıma kalmadım. Neden bu iddiaların dillendirildiğini anlamıyorum. 19 yaşımda ilk erkek arkadaşım olana kadar cinsel olarak aktif değildim." sözlerini sarf etti.

Tiffany Carter hakkında yapılan bir çocukla cinsel ilişki kurma ve Eylül 1986 ile Nisan 1987 arasında meydana gelen 14 yaşın altındaki iki çocuğa saldırı suçlamalarını reddetti.

Son Dakika Dünya Kadın İdareci, 12 Yaşındaki Öğrencisiyle Çikolata Karşılığında İlişkiye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement