Muğla'da Yelkenli Teknede Göçmen Kaçakçıları Yakalandı - Son Dakika
Dünya

Muğla'da Yelkenli Teknede Göçmen Kaçakçıları Yakalandı

Muğla\'da Yelkenli Teknede Göçmen Kaçakçıları Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında hareket halindeki yelkenli teknede iki göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanırken, karada da 48 düzensiz göçmen yakalandı. Milas Kuyucak Adabükü Koyu'nda yelkenli tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından hareketli yelkenli tekne durduruldu. Yelkenli teknede yapılan aramada 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Yelkenli tekne ile yakalanan 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ile müştereken yapılan takip neticesinde karada 48 düzensiz göçmen yakalandı.

13.10.2023 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında hareket halindeki yelkenli teknede iki göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanırken, karada da 48 düzensiz göçmen yakalandı.

Milas Kuyucak Adabükü Koyu'nda yelkenli tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından hareketli yelkenli tekne durduruldu. Yelkenli teknede yapılan aramada 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Yelkenli tekne ile yakalanan 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ile müştereken yapılan takip neticesinde karada 48 düzensiz göçmen yakalandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Muğla'da Yelkenli Teknede Göçmen Kaçakçıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement