Rus donanmasının Sivastopol'deki karargahına füze saldırısı! Halk, ikinci bir saldırıya karşı uyarıldı - Son Dakika
Dünya

Rus donanmasının Sivastopol'deki karargahına füze saldırısı! Halk, ikinci bir saldırıya karşı uyarıldı

Rusya'nın topraklarına kattığı Kırım Yarımadası'ndaki Sivastopol'de, Rus Karadeniz Donanmasının karargahına füze saldırısı düzenlendi. Saldırı sonrası tüm acil servis ekipleri olay yerine sevk edilirken, yetkililer halkı ikinci bir saldırıya karşı uyardı. Zayiatla ilgili çalışmalar devam ediyor.

22.09.2023 14:10  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın ilhak ettiği Kırım Yarımadası'ndaki Sivastopol'de Rus Karadeniz Donanmasının karargahına füze saldırısı düzenlendiği bildirildi. Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, saldırı sonrası acil servis ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini ve zayiatla ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

"DÜŞMAN FÜZE SALDIRISI DÜZENLEDİ"

Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Düşman, donanma karargahına füze saldırısı düzenledi. Lunaçarskiy Tiyatrosu'nun yanına parça düştü." ifadelerini kullandı. Tüm acil servis hizmetlerinin olay yerine sevk edildiği bilgisini paylaşan Razvojayev, zayiatla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.

HALKA "BİNALARDAN ÇIKMAYIN" UYARISI

Halkı sükunete çağıran Razvojayev, olay yeriyle ilgili sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşılmamasını istedi. Razvojayev, ikinci bir açıklamayla yeni bir füze saldırısı olabileceğini duyurarak, vatandaşlara şehir merkezine gelmemeleri ve binalardan çıkmamaları çağrısı yaptı. Rusya, 2014'te Kırım ve Sivastopol'ü Ukrayna'dan yasa dışı olarak ilhak etmişti.

Rus donanmasının Sivastopol\'deki karargahına füze saldırısı! Halk, ikinci bir saldırıya karşı uyarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Rus donanmasının Sivastopol'deki karargahına füze saldırısı! Halk, ikinci bir saldırıya karşı uyarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement