Rusya, Ukrayna'nın S-200 füzeleriyle düzenlediği saldırıları engelledi - Son Dakika
Dünya

Rusya, Ukrayna'nın S-200 füzeleriyle düzenlediği saldırıları engelledi

Rusya, Ukrayna\'nın S-200 füzeleriyle düzenlediği saldırıları engelledi

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından Kırım, Rostov ve Kaluga bölgelerine S-200 füzeleriyle saldırı düzenlendiğini duyurdu. Ancak bu saldırılar başarısız oldu ve Rusya tarafından engellendi. İki füze hava savunma tesisleri tarafından imha edilirken, diğer iki füze ise elektronik harp tesisleri tarafından saptırıldı. Herhangi bir can kaybı ya da hasar meydana gelmedi.

10.07.2023 10:54
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından Kırım, Rostov ve Kaluga bölgelerine S-200 füzeleriyle saldırı düzenlediğini, bu saldırıların engellendiğini duyurdu.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün Kiev tarafından Kırım, Rostov ve Kaluga bölgelerine saldırı yapabilen versiyona dönüştürülmüş S-200 uçaksavar füzeleri ile yerdeki hedefleri vurmak için başarısız bir saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, "Albay General Viktor Afzalov'un raporuna göre iki S-200 füzesi hava savunma tesisleri tarafından imha edilmiş, benzer iki füze de elektronik harp tesisleri tarafından saptırılmıştır. Herhangi bir can kaybı ya da hasar meydana gelmemiştir" denildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Rusya, Ukrayna'nın S-200 füzeleriyle düzenlediği saldırıları engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement