Ukrayna, Rusya'ya ait mühimmat deposunu vurdu - Son Dakika
Dünya

Ukrayna, Rusya'ya ait mühimmat deposunu vurdu

Ukrayna, Rusya\'ya ait mühimmat deposunu vurdu

Ukrayna'nın Kırım'da gerçekleştirdiği saldırı sonucunda Rusya'ya ait mühimmat deposu vuruldu. Rusya'nın Kırım Valisi Sergey Aksyonov, saldırıda can kaybı olmadığını belirtti. Patlamalar sonrası dumanların yükseldiği anlar görüntülendi.

22.07.2023 14:53  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna, Kırım'da Rusya'ya ait mühimmat deposunu vurdu. Rusya'nın Kırım Valisi Sergey Aksyonov, "İlk verilere göre can kaybı yaşanmadı" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Kırım Valisi Sergey Aksyonov, resmi Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın İHA ile yaptığı saldırıda mühimmat deposunu vurduğunu ve patlama meydana geldiğini duyurdu.

Aksyonov, "İlk verilere göre herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Acil durum bölgesinden 5 kilometrelik bir yarıçap içindeki nüfusun geçici konaklama noktalarına tahliye edilmesine karar verilmiştir. Riskleri en aza indirmek için Kırım demiryolu trafiğinin de askıya alınmasına karar verilmiştir. Acil durumun sonuçlarının kısa sürede ortadan kaldırılacağını umuyoruz" dedi.

Ukrayna hükümetine bağlı Ukrayna Ulusal Direniş Merkezi, patlamalar sonrası dumanların yükseldiği anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Ukrayna, Rusya'ya ait mühimmat deposunu vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement